0

Geweven vinyl vloer

Wilt u meer weten over geweven vinyl vloer of wilt u stalen aanvragen?


Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Bent u toe aan vernieuwing van uw vloer of heeft u pas een nieuw huis gekocht en nog steeds op zoek naar dé perfecte vloer? Stop met verder zoeken en lees hieronder meer over uw ideale oplossing.

Een vloer is belangrijk in uw huis en het aanbod is breed aan materialen, het moet praktisch en mooi zijn. Kies daarom voor een geweven vinyl vloer bij Brandt BV in Oosterhout. Benieuwd wat deze unieke vloer inhoudt en wat de eigenschappen zijn? Lees dan verder.

Een geweven vinyl vloer is van kunststof gemaakt en ziet er strak uit. Het heeft een modern uiterlijk en is in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar. De vloeren worden in tegelvorm geleverd  en zijn geïnspireerd door het prachtige natuur. 
De kenmerken van de geweven vinyl tapijten zijn als volgt:

 • Makkelijk in onderhoud
 • Ondoordringbaar materiaal
 • Vuilafstotend
 • Vlekbestendig 
 • Textiele beleving
 • Loopcomfort
 • Huisdiervriendelijk
 • Behoud van uiterlijk na een lange tijd
 • Antislip 
 • Antistatisch 
 • Levensverwachting is 10+ jaar

Ook is de vloer geschikt voor binnen en buiten. Voor een mooi buitenterras met een geweven vinyl vloer heeft u gelijk een fantastische look, waar uw gasten van opkijken. 


Vinyl vloer reinigen


Misschien denkt u dat een geweven vinyl vloer veel onderhoud nodig heeft? Dan heeft u dat goed mis! Het onderhoud van een geweven vinyl vloer is namelijk makkelijk te reinigingen en is zeer duurzaam. Er zijn geen dure bijzondere apparaten voor de vloer nodig, maar u moet de geweven vinyl vloer natuurlijk wel zelf goed onderhouden voor een zo lang mogelijke levensduur. Dat doet u door te stofzuigen en af en toe te dweilen, hoe simpel is dat! En gebruik geen speciale schoonmaakmiddelen, dat is niet nodig, want het kan bovendien uw vloer vernielen.

Geweven vinyl vloer voor uw bedrijf  

De structuur van de geweven vinyl geeft een warme uitstraling en heeft ook geluidsabsorberende kwaliteiten. Het kan overal gebruikt worden, heeft u een kantoor of een nieuwe horecazaak en wilt u er een trendy tintje aan geven? Bij Brandt BV kunt u terecht voor al uw wensen en staan  wij voor u klaar om uw geweven vinyl te realiseren. 

Brandt BV

Wij zijn gespecialiseerd in design vloeren. We bestaan al 25 jaar en zorgen voor een snelle bezorging van stalen en snelle uitlevering van materialen. Bij Brandt BV doen we er alles aan om voor u de perfecte vloer te vinden. We denken mee met het ontwerp en u kunt zelfs op een referentiebezoek. Wij zijn gevestigd in Oosterhout (Noord-Brabant), maar u kunt ons ook bezoeken in Amsterdam. Daar staan wij bij de architecten showroom, waar u de stalen van de gehele collectie kunt vinden en waar we ook grotere stukken tonen.Referenties geweven vinyl

Voor onder andere, Rabobank Groningen heeft Brandt BV een succesvol project uitgevoerd door de: Botanic lotus, viva, Create crew en Genero vloer te leggen.   Rabobank GroningenBent u benieuwd naar andere projecten? Bekijk de referenties van de verschillende projecten van Brandt BV hier. Wilt u net zoals onze tevreden klanten een eyecatcher van uw bedrijf maken? Kies dan voor de geweven vinyl vloer bij Brandt BV en vul het aanvraagformulier in.

Enthousiast geworden? Neem contact op door het formulier in te vullen of bel vandaag nog naar:+31(0)162-437820